Groeps dinner

Samen genieten van een heerlijk groepsdiner.  Ben je op zoek naar een locatie in Kaag en Braasssem waar je met een gezelschap kunt dineren? Wij beschikken over diverse ruimtes waar jouw groepsdiner plaats kan vinden. Voor groepen van 8 personen en groter spreken we graag een menu af.

Lees meer

Walking dinner

De leukste manier om samen te genieten! Geef je diner een dynamisch en informeel karakter en kies voor het walking dinner concept. Walking dinner gerechten zijn van aangepaste grootte en worden zodanig uitgeserveerd dat men de gerechten staand kan genieten. Een walking dinner bestaat uit zes kleine gerechten.

Lees meer

Koud en warm buffet

Geniet van een compleet verzorgd buffet bij Tussen Kaag & Braassem. Ben je op zoek naar een buffet met voor ieder wat wils? Geniet dan van het koude buffet, het warme buffet en als kers op de taart een feestelijke ijstaart of mooi dessertbuffet.
Wij verzorgen onze buffetten vanaf 30 personen.

Lees meer

Culinaire brunch

Iedere zondag tussen 12.00 en 14.30 uur geniet je van een compleet verzorgde brunch. Naast diverse broodsoorten, zoet beleg, hartig beleg, luxe vleeswaren, vis, salades en de soep van de dag, sluiten we de brunch af met een heerlijk dessert. Natuurlijk is dit ook mogelijk op een andere dag in de week.

Lees meer

BBQ buffet

Samen genieten van een heerlijk barbecue buffet. Laat je verwennen door de overheerlijke gerechten van de bbq buffetten van Tussen Kaag & Braassem. Deze zijn bereid door onze getalenteerde keukenbrigade in onze professionele keuken. Dat is genieten! Wij verzorgen onze barbecue buffetten vanaf 30 personen.

Lees meer

Feestavond

Tussen Kaag & Braassem is dé locatie voor een spetterende feestavond. Ben jij op zoek naar een sfeervolle locatie voor een feestavond in Kaag en Braassem? Onze Molenzaal met privé terras is geschikt tot 150 gasten. Kijk dan naar onze mogelijkheden en geniet van een onvergetelijk feest!

Lees meer
Tussen Kaag & Braassem / Regenboogweg 102 / 2376BH Nieuwe Wetering / T. 071-3311007
Uit Tussen Kaag & Braassem
Regenboogweg 102
2376BH Nieuwe Wetering
T. 071-3311007
Copyright 2024 - Tussen Kaag & Braassem