Menu 1
Verrassingsmenu van de chef
3 of 4 gangen Menu van de Chef rekening houdend met de producten van het seizoen. Natuurlijk ook mogelijk zonder vlees en/of zonder vis en rekening houdend met dieetwensen en allergieën.
Menu 2
Tartaar van Noorse zalm
Avocado crème - botersla - papadum
Tournedos van varkenshaas
Aardappeltaartje - seizoengroenten - roomsaus
Cheese cake
Oreo - ananas - roomijs
Menu 3
Carpaccio
Rundermuis - rucola - tomaatjes - parmezaan - basilicum mayonaise
Maishoenfilet
Aardappeltaart - gegrilde bospeen - saus van cepes
Panna cotta
Sinaasappel - steranijs - mango - roomijs
Tussengerecht (4-gangen)
Soep van het seizoen of in overleg naar smaak
Vis met garnituur van het seizoen
Scroppino van limoen en prosecco
De kosten bedragen:
3 gangen groeps dinner € 39,50 p.p. / 4 gangen groeps dinner € 49,50 p.p.