Trots op ons team!

Trots op ons team!

Op zaterdag 26 november staat Tussen Kaag & Braassem in het Leidsch Dagblad in de rubriek "Over de tong". Een mooie recensie waar we trots op mogen zijn.

Lees meer
Sinterklaasbrunch

Sinterklaasbrunch

Op zondag 4 december organiseren wij de jaarlijkse Sinterklaas brunch. Deze speciale editie van de brunch staat geheel in het teken van Sinterklaas. Natuurlijk is de Goedheiligman met zijn Pieten ook te gast bij de brunch deze zondag.

Lees meer
Kerst 2022

Kerst 2022

Kerst vieren bij Tussen Kaag & Braassem staat garant voor een onvergetelijke ervaring met de hele familie! Met onze feestelijke kerstbrunch, 5 en 6 gangen-diner maar ook met het kerstmenu voor thuis op eerste én tweede kerstdag.

Lees meer
Workshop: koken met Wim

Workshop: koken met Wim

Bent u een fanatieke hobby kok en/of wilt u meer weten over bepaalde kooktechnieken? Dan zijn de culinaire workshops bij Tussen Kaag & Braassem echt iets voor u. In onze professionele keuken leert u onder begeleiding de fijne kneepjes van het koksvak en daarbij is uw succes gegarandeerd.

Lees meer
Even voorstellen.. Wayne Kooreman

Even voorstellen.. Wayne Kooreman

De komende maanden stellen wij iedere maand een keukenchef aan u voor. Leuk om kennis te maken en te ontdekken wie die lekkere gerechten maakt in de keuken van Tussen Kaag & Braassem. Deze maand volgt Wayne en in december stelt Wim het Menu van de Chef samen.

Lees meer
Kerst- of eindejaarsfeest organiseren?

Kerst- of eindejaarsfeest organiseren?

Onze sfeervolle locatie is geschikt voor 25 tot 300 personen; afhankelijk van het aantal gasten is de Molenzaal en eventueel ook het aangrenzende restaurant voor jullie geheel in de december-sferen beschikbaar.

Lees meer
Tussen Kaag & Braassem / Regenboogweg 102 / 2376BH Nieuwe Wetering / T. 071-3311007
Uit Tussen Kaag & Braassem
Regenboogweg 102
2376BH Nieuwe Wetering
T. 071-3311007
Copyright 2022 - Tussen Kaag & Braassem