Ook voor een high tea of een high wine kun je bij ons terecht.

High tea

Onze standaard high tea bestaat uit diverse zoete en hartige lekkernijen. Natuurlijk geniet je daarbij onbeperkt van diverse soorten thee waarbij ook verse munt, verse gember, sinaasappel en honing. De hartige lekkernijen bestaan uit o.a. sandwiches en broodjes met carpaccio, brie, eiersalade, crostini met zalm en warm kaasbroodje. Daarna volgt de plank met zoete lekkernijen met o.a. scones, jam en slagroom, muffins, brownie, chocolade mousse, éclairs, makarons en huisgemaakte kletskoppen.

De kosten voor de standaard high tea bedragen € 24,95 per persoon. De high tea serveren wij op zaterdagmiddag en zondagmiddag tussen 13.00-17.00 uur.

High Wine "Lazy Sunday" (wijnen & hapjes)

Kom genieten van de Lazy Sunday high wine. Iedere zaterdagmiddag en zondagmiddag geniet je van 3 heerlijke wijnen met bijpassende bites. Wij ontvangen je graag met een glas Cava met daarbij een amuse van de chef. Vervolgens serveren wij een soepje van de dag. Aansluitend volgt de borrelplank; rijk gevuld met lekkere warme en koude hapjes. Natuurlijk schenken wij 2 bijpassende wijnen hierbij.

De kosten voor de high wine 'Lazy Sunday' bedragen € 35 per persoon (inclusief 3 glazen wijn).

Luxe high tea

Bij de luxe high tea ontvangen wij je met een feestelijk glas Cava. Daarna geniet je daarbij onbeperkt van diverse soorten thee waarbij ook verse munt, verse gember, sinaasappel en honing. De hartige lekkernijen bestaan uit o.a. sandwiches en broodjes met carpaccio, brie, eiersalade, crostini met zalm en warm kaasbroodje. Daarna volgt de plank met zoete lekkernijen met o.a. scones, jam en slagroom, muffins, brownie, chocolade mousse, éclairs, makarons en huisgemaakte kletskoppen.

De kosten voor de luxe high tea bedragen € 29,95 per persoon. De luxe high tea serveren wij op zaterdagmiddag en zondagmiddag tussen 13.00-17.00 uur.

High Wine "Large" (lunch of diner)

Bij de high wine “large” ontvangen wij je met een glas Cava met daarbij een amuse van de chef. Vervolgens serveren wij een 5-gangen verrassingslunch of 5 gangen verrassingsdiner waarbij wij rekening houden met het seizoen en natuurlijk met jouw wensen. Dit vergezelt met drie bijpassende wijnen staat garant voor een heerlijke middag of avond genieten.

De kosten voor de high wine 'large' bedragen € 65 per persoon (inclusief 4 glazen wijn).

Reserveringen

Voor een high tea en de high wines verzoeken wij je minimaal 1 dag van te voren te reserveren. Bij annulering van de reservering binnen 24 uur voor aanvang, wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

Tussen Kaag & Braassem / Regenboogweg 102 / 2376BH Nieuwe Wetering / T. 071-3311007
Uit Tussen Kaag & Braassem
Regenboogweg 102
2376BH Nieuwe Wetering
T. 071-3311007
Copyright 2024 - Tussen Kaag & Braassem