Onze sfeervolle locatie is geschikt voor 25 tot 300 personen; afhankelijk van het aantal gasten is de Molenzaal en eventueel ook het aangrenzende restaurant voor jullie geheel in de december-sferen beschikbaar.

De Kerst pubquiz is dé manier om het jaar met een knaller af te sluiten. Sfeer, muziek, decoratie en heel veel plezier voor iedereen! De Kerst pubquiz zorgt voor samenhorigheid binnen het bedrijf en staat garant voor een topavond; de Kerst pubquiz is het ideale evenement. De DJ’s draaien de meest bekende kerstmuziek waar jong en oud van houdt. Natuurlijk is Tussen Kaag & Braassem geheel in kerstsferen en aangekleed als echt kerstparadijs! De quizmaster verzorgt de sfeer tijdens de Kerst pubquiz en zorgt ervoor dat alle aanwezigen enthousiast meedoen aan de quiz. De koks in de keuken van Tussen Kaag & Braassem zorgen voor een heerlijk 3 gangen (kerst)diner en tussen de gangen door, spelen jullie de verschillende rondes van de Kerst pubquiz. Aansluitend gaan natuurlijk de voetjes van de vloer en swingen maar!

Welke deelnemer kent alle kerstnummers uit het hoofd? Wie weet er op welke dag we het eerste chocolaatje uit de advent kalender mogen halen? En wie is zo thuis in de kerstfashion dat hij of zij zelfs weet welk hot kerstitem ieder jaar weer gekker wordt? De deelnemers van de Kerst pubquiz laten hun hersenen kraken en gaan uit hun bol tijdens een geweldige avond. Wil jij dit jaar afsluiten met een ongekend succesvol feest? Wij denken graag met je mee!

Heb jij al een datum in gedachten? Laat het ons weten en wij maken een voorstel wat voldoet aan jouw wensen en budget!

Graag tot ziens! Team Tussen Kaag & Braassem

Tussen Kaag & Braassem / Regenboogweg 102 / 2376BH Nieuwe Wetering / T. 071-3311007
Uit Tussen Kaag & Braassem
Regenboogweg 102
2376BH Nieuwe Wetering
T. 071-3311007
Copyright 2022 - Tussen Kaag & Braassem