De komende maanden stellen wij iedere maand een keukenchef aan u voor. Leuk om kennis te maken en te ontdekken wie die lekkere gerechten maakt in de keuken van Tussen Kaag & Braassem. Deze maand volgt Wayne en in december zal Wim het Menu van de Chef samenstellen.

"Mijn naam is Wayne Kooreman, ik ben 27 jaar en woon in Roelofarendsveen. Ik ben als leerling kok bij Tussen Kaag & Braassem gestart. Na het afronden van mijn koksopleiding ben ik teruggekeerd bij Tussen Kaag & Braassem waar ik alweer meer dan 7 jaar deel uitmaak van het vaste keukenteam, inmiddels als keukenchef. Ook even bijspringen in de bediening is geen probleem voor mij. Eén van mijn hobby’s is fotograferen maar natuurlijk ga ik ook graag uiteten zodat ik continu op de hoogte blijf van de ontwikkelingen op culinair gebied. Voor de maand november heb ik een seizoensgericht menu samengesteld. Nieuwsgierig geworden? Kom proeven, ervaar en geniet!"

Reserveer nu uw tafel; dit kan telefonisch (071-331 10 07) en per e-mail. Natuurlijk kunt u ook een keuze maken uit onze à la carte kaart. Graag tot ziens! Wayne Kooreman & Team Tussen Kaag & Braassem

Tussen Kaag & Braassem / Regenboogweg 102 / 2376BH Nieuwe Wetering / T. 071-3311007
Uit Tussen Kaag & Braassem
Regenboogweg 102
2376BH Nieuwe Wetering
T. 071-3311007
Copyright 2022 - Tussen Kaag & Braassem